Biznis

Brend MojSan donira 1000 madraca za potrebe smještaja oboljelih od corona virusa u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Brend MojSan donira 1000 madraca za potrebe smještaja oboljelih od corona virusa u BiH – Obzirom na to da smo upravo dobili potvrdu prijema našeg DOPISA za smještaj oboljelih od zaraze uzrokovane corona virusom, od strane Vijeća ministara tj. Koordinacionog tijela BiH u službi zaštite ljudi i materijalnih dobara od prirodnih nesreća, dajem Vam na znanje da ćemo aktivno učestvovati u prevazilaženja nastale krize.
Obzirom na tešku situaciju u kojoj smo se svi zajedno našli vjerujem da su vijesti ovog tipa pozitivno osvježenje za stanovnike BiH. Naša kompanija je do sada učestvovala u nizu projekata društveno odgovornog djelovanja te je i ovo jedna u nizu sličnih aktvnosti.  Sada, u funkciju a za korist cijele društvene zajednice stavljamo i naše finansijske, proizvodne i ljudske kapacitete u skladu sa maksimalnim mogućnostima.
Okvirna vrijednost ukupne donacije koju stavljamo na raspolaganje je cca 50.000,00 KM.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno