Info

Islamska zajednica BiH: Dvije hiljade bajramskih paketića za mališane Sarajeva, Tuzle, Travnika, Mostara i Zenice

Islamska zajednica BiH: Dvije hiljade bajramskih paketića za mališane Sarajeva, Tuzle, Travnika, Mostara i Zenice- U organizaciji Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, i ove godine, obezbijeđeno je 2000 bajramskih paketića za mališane na području Sarajeva, Tuzle, Mostara, Travnika i Zenice.

Na području muftijstava: sarajevskog, tuzlanskog, zeničkog, mostarskog i travničkog paketići su dodijeljeni djeci korisnicima obdaništa/igraonica i polaznicima mektebske nastave u povratničkim džematima.

U danima bajrama paketićima će biti obradovana djeca korisnici obdaništa/igraonica na području MIZ Bijeljina, Janja, Odžak, Zvornik, Brčko, Jajce, Vitez, Tešanj, Zenica, Kiseljak, Mostar, Čapljina, Livno, Tuzla i Sarajevo.

Ured za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini zahvaljuje Ministarstvu vakufa Države Katar na donaciji za pripremu paketića.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: