Nogomet

Irska – BiH: prodate početne serije ulaznica

Prodate početne serije ulaznica
Prodate početne serije ulaznica
Podijeli ovu vijest:

Početne serije ulaznica za revanš utakmicu između Irske i BiH rasprodane su za nekoliko minuta, tako da su mnogi irski navijači u strahu hoće li moći kupiti ulaznicu za najvažniju utakmicu Irske u ovoj godini.

Iz nogometnog saveza Irske saopćeno je da će nove serije ulaznica u prodaju biti puštene u ponedjeljak. Za revanš utakmicu sa BiH u Irskoj vlada ogromno interesovanje, tako da će tribine za meč sa BiH biti ispunjene do posljednjeg mjesta, prenosi Irish Post.

Podsjećamo prva utakmica baraža između BiH i Irske igra se u Zenici 13. novembra, a u toj utakmici za Irsku neće nastupiti suspendovani John O’Shea i Jonathan Walters. Revanš je na rasporedu 16. novembra na stadionu Aviva u Dablinu.

Ipak, prema pisanju irskih medija Walters je u meču sa ekipom Chelsea u utorak zadobio povredu pa je njegov nastup u revanšu također upitan.

serije ulaznica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno