Nogomet

Inter-com novi partner NK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Inter-com novi partner NK Čelik Zenica- Nogometni klub Čelik Zenica i Inter-com potpisali su Ugovor o sponzorstvu.

Ponosni smo na činjenicu da je jedna od vodećih kompanija u državi u oblasti javnih nabavki odlučila podržati našu borbu za bolji, jači i uspješniji Čelik.

“Upornost i transparentan rad se uvijek isplati. Posebno nas raduje činejnica što nam svoju podršku pružaju naše zeničke firme, te sam uvjeren da samo zajedničkim radom možemo stvoriti stabilniji Čelik” istakao je Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović.

“Smatramo da grad kakav je Zenica zaslužuje klub koji će biti u vrhu bh nogometa, a Čelik je sasvim sigurno klub koji to zaslužuje. Prepoznali smo ambicije i napore ovog mladog rukovodstva i dali svoju podršku na putu oporavka” istakli su iz Inter-coma.

Menadžment kluba upućuje najiskreniju zahvalnost rukovodstvu Inter-coma koji su prepoznali novu priču u našem gradu, te odlučili pružiti podršku najvećem sportskom kolektivu u ZDK, te se nadamo uspješnoj saradnji na obostranu korist i zadovoljstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno