Zenica

INPUT-ovo čavrljanje sa…… Saliha Čabro-Arnautović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

INPUT-ovo čavrljanje sa…… Saliha Čabro-Arnautović – Za pozitivnu atmosferu u trećem Čavrljanju u prostorijama INPUT-a, pobrinula se gošća, Saliha Čabro-Arnautović, MA ekonomije i dugogodišnji asistent na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici. U prepunoj sali, bez imalo ustručavanja, Saliha je podijelila svoje životno, a ponajviše karijerno iskustvo sa prisutnim posjetiocima.

Pitanja i razgovori su protekli u opuštenom duhu, a mladi su ovim putem dobili mnoštvo informacija o mogućnostima ostvarenja zaposlenja i ispoljavanja njihovih kompetencija i vještina. Gošća je istakla značaj podsticanja na aktivizam mladih i njihovu uključenost u socijalna i ekonomska zbivanja, te kroz svoj primjer pokazala, kako odlučnost, istrajnost i pozitivno razmišljanje mogu dovesti do uspjeha.

Zaključak čavrljanja je bio da su barijere i negativna dešavanja samo izazovi koji nas mogu ojačati i unaprijediti, ako tako izaberemo. Posjetioci nisu krili svoje zadovoljstvo, te su bez sumnje, ponijeli sa sobom novu pozitivnu energiju i inspiraciju za svoj budući razvoj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno