Politika

Inicijativa: Grad Zenica će Amela Tuku i Mesuda Pezera nagraditi sa po 10 hiljada KM?

Inicijativa: Grad Zenica će Amela Tuku i Mesuda Pezera nagraditi sa po 10 hiljada KM?- Klub vijećnika SDA Zenica je danas podnio inicijativu predsjedavajućem Gradskog vijeća Grada Zenica Mirzi Husetiću da se Amelu i Mesudu iz budžeta izdvoji 20 hiljada KM.

Inicijativa je podnijeta na osnovu člana 47. Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Zenica na osnovu kojih bi se navedena sredstva obezbijedila iz budžetske rezerve, preraspodjelom sredstava u budžetu ili u konačnici rebalansom budžeta.

Klub SDA je ovu inicijativu obrazložio na osnovu toga što su se Amel i Mesud plasirali u finale na Olimpijskim igrama u Tokiju i tako ostvarili historijski uspjeh kako za Grad Zenicu, tako i za cijelu BiH.

Predložili su da, bez obzira na rezultat koji će ostvariti u finalu, se organizuje doček finalista i obezbijedi nagrada od po 10 hiljada KM, odnosno 20 hiljada KM iz budžeta.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: