Ljudi

In Memoriam – Selim Salihagić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji;

Sa velikom tugom smo primili vijest da je naš dugogodišnji član planinarsko-sportskog društva Poštar-Zenica Selim Salihagić preselio na ahiret u 67. godini života.

Naš Selim je poslije agresije na BiH postao predsjednik našeg planinarskog društva. Tada se rahmetli Selim sa još nekoliko entuzijasta prihvatio velikog zadatka obnove planinarskog doma “Jedinci” koji je tokom rata i korištenja u vojne svrhe bio devastiran i oronuo.

Selim je sa svojim prijateljima uspio obezbjediti neophodna finansijska i materijalna sredstva za obnovu doma “Jedinci”, i uz veliki rad su uspješno obnovili naše “Jedince”. Bio je veoma aktivan planinar koji je realizovao veliki broj planinarskih uspona na planine u BiH i regiji.

Pamtićemo ga kao dobrog prijatelja, radnog kolegu i velikog zaljubljenika u prirodu. Svakako da je ovo veliki gubitak za planinarsku zajednicu, a posebno za one koji su ga poznavali.

U ime svih članova planinarsko-sportskog društva Poštar-Zenica izražavamo iskreno saosjećanje zbog gubitka voljene osobe njegovoj porodici. Molimo dragog Boga da našem Selimu podari lijepi Džennet i vječni rahmet.

Članovi PSD Poštar-Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno