Ljudi

IN MEMORIAM: Ivan Šimanić Šime

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ovoj sedmici Zenica je ostala bez još jednog njenoj građanina, koji nije bio rođen u ovom gradu, ali je na njegov razvoj i istoriju ostavio neizbrisiv trag, naravno, u pozitivnom smislu.

Umro je i sahranjen Ivan Šimanić Šime, čovjek, atletičar, trener, pedagog, koji je čitav svoj život posvetio atletici i Zenici, stvorio na stotine atletičara, sportista, entuzijasta kakvog bi poželjeli svi atletski klubovi u svijetu. Za njega su prijatelji na društvenim mrežama napisali da je živio i radio bez radnog vremena, živio je atletiku, bez povišenog tona davao je snagu i vjeru u uspjeh atletičarima, njegovi savjeti i uputstva usvajana su bez pogovora i nisu se mogla odbiti, za svakog pojedinca imao je poseban priistup vrijedan hvale. Rođen je na Krku (Hrvatska), a cijeli svoj život proveo u Zenici i u atletici. Šime neka ti je laka zemlja Bosanska i Hvala ti! Počivaj u miru, napisali su njegovi poznanici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno