Zabava

I ove godine u Multiplexu „Ekran“ Zenica najveći Halloween Party u BiH

I ove godine u Multiplexu „Ekran“ Zenica najveći Halloween Party u BiH – Multiplex „Ekran“ Zenica, kao što je to publika i navikla, po deveti put organizuje jednu od najvećih Hallowen zabava u Bosni i Hercegovini. Naime, organizatori su i ove godine spremili i više nego zanimljiv program, kako za odrasle, tako i za djecu.

Publika će od 16:00 sati imati priliku gledati ukupno 10  filmskih projekcija, najstrašnijih horora iz prethodne godine po najboljim cijenama, a kao i prethodnih godina za sve maskirane posjetioce ulaznica je simboličnih 3,00 KM. Također, po prvi put u ponudi je i Dvorana straha, projekcija i sadržaj koji publika ne zna do samog početka.

Osim bogatog i strašnog filmskog programa za najmlađu publiku je organizovana žurka sa zločestim Djed Mrazom, koji će u svojstvu DJ-a puštati najbolju dječiju muziku. Osim zabave za mališane bit će organizovan i party za odrasle od 20:00 sati, a od 21:30  na programu je After Scary Balkan Look Party (18+) na otvorenom sa DJ Benjom. Ulaznice za najveću Halloween žurku u BiH su u prodaji, a organizatori najavljuju nezaboravan Halloween provod.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem