Zabava

Domaća komedija „Ekipa“ i komedija „Godina vjenčanja“ novi filmovi na programu Multiplexa

POSLJEDNJA FILMSKA SEDMICA U MULTIPLEXU „EKRAN“ ZENICA: DOMAĆA KOMEDIJA „EKIPA“ I KOMEDIJA „GODINA VJENČANJA“ NOVI FILMOVI NA PROGRAMU MULTIPLEXA

Nakon deset godina rada i preko 15 hiljada filmskih projekcija, pred nama je posljednja filmska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica. Publika će u posljednjoj sedmici imati priliku da uživa u itekako bogatom filmskom programu. Naime, sa prikazivanjem počinje nova srbijanska hit komedija „Ekipa“, u kojoj glavne uloge ostvaruju Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić i Anđela Jovanović, što je svakako razlog više da posjetimo kino. Osim navedene komedije, na programu je i romantična komedija „Godina vjenčanja“ koja će nas upoznati sa Marom, bezbrižnom djevojkom koja ima želju da postane fotograf. Na Tinderu upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu. Na programu je i film „Gospodarica zla 2“, kao i akcijski hit „Blizanci sa Will Smithom u glavnoj ulozi.

Informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem