Zenica

I NA NJIH NEKO MISLI! AMAMA kozmetika, povodom 8.marta, donirala poklon setove Domu penzionera Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

I NA NJIH NEKO MISLI! AMAMA kozmetika, povodom 8.marta, donirala poklon setove Domu penzionera Zenica – Međunarodni dan žena prilika je da se sjetimo i onih osoba koje su u ranijem periodu mnogo doprinosile ovom društvu i svojoj porodici, a danas ih nema ko posjetiti i razgovarati s njima.

Upravo iz tog’ razloga uposlenice firme Vita posjetile su dom penzionera u Zenici i susrele se sa 58 korisnica usluga ovog Doma.

Nakon pojedinačne posjete i druženja sa starim i iznemoglim licima, priređeno je i druženje po tradicionalnom principu i uz harmoniku. Vidno raspoložene dame su uživale testirajući AMAMA proizvode i proizvode na bazi kozjeg mlijeka a koje su bile omiljene i od ranije.

„Život je nepredvidiv i godine se ne mogu zaustaviti, ali ono što možemo da uradimo jeste da sačuvamo humanost i dostojanstvo. Željeli smo uljepšati dan gospođama i olakšati  svakodnevni boravak u Domu. Nastojali smo donirati proizvode koji će upravo ovoj populaciji biti od koristi i poboljšati higijenske i kozmetičke uslove. Bilo je zadovoljstvo, bar na kratko, vidjeti nasmijana i sretna lica i uvjeriti se da im naši dolasci zaista znače. Posebno nam je drago da smo imale priliku upoznati i družiti se i sa djecom iz JU Dom porodica“ ističu iz Vite.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno