Zenica

Humanost u srcu: Narodnoj kuhinji 200 KM od prodaje dvije slike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Humanost u srcu: Narodnoj kuhinji 200 KM od prodaje dvije slike – Udruženje “Mladi u Akciji” je organizovalo humanitarnu izložbu slika. U sklopu projekta “Humanost u srcu” i tako obezbjedilo sretstva za potrebe Narodne gradske kuhinje Zenica. Humanitarna izlozba slika je bila postavljena u Muzeju grada Zenice, u periodu od 2.2.2017.godine, do 8.2.2017.godine.

Na izložbi su ucestovala četiri slikara iz Zenice i svaki slikar je izložio po šest slika. Pošto je izložba bila prodajnog karaktera, sredstva su podjednako išla slikarima i udruženju, koje je svoju polovinu sredstava uručilo za potrebe NKG Zenice.

Na humanitarnoj izložbi slika su prodane dvije slike u vrijednosti od 180 KM i 100 KM. Slikaru koji je prodao sliku je otišlo 80 KM (Mirsad Šišić), a 100 KM za kuhinju. Drugi slikar je cijeli iznos dao za potrebe kuhinje tj. 100 KM (Senad Patković). Ovim putem se članovi Udruženja “MA” zahvaljuju svima na podršci.

Predsjednik Udruženja “MA” Haris Selimović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno