Naše

Humanitarna aukcija: ponude od 11.000 KM, za Ibrahimovićev dres 8.000 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Humanitarna aukcija: ponude od 11.000 KM, za Ibrahimovićev dres 8.000 KM – Aukcija: Pogledaj raspoložive dresove u aukciji SVI ZA ŽIVOT i priključi se!- Ranije smo pisali o akciji #SVIZAŽIVOT – a vrijeme je i da vam je oficijelno predstavimo, kao partneri ovog humanitarnog projekta. Možete učestvovati na više načina –

http://svizazivot.com/

– Nedavno napisah status u smislu “ne sjecam se kad sam razvukao osmijeh od uha do uha” ! E pa sad da nemam usiju, smijao bi se oko glave ! Do prije sat vremena otprilike, ukupna vrijednost ponuda na aukciji, iznosila je oko 4000 KM ! A onda se javio nas dobrocinitelj i ponudio za dresove rahmetli Hajrudina Kamenjasa i Zlatana Ibrahimovica 8000 KM !!!!! 8000 razloga za srecu jer pare idu za lijecenje bolesne djece ! Sjetite se u dovama ovog insana ! PODJELI STATUS, TAKO DOPRINOSIS PROJEKTU ! Dragi prijatelji, zelim vas obavjestiti da se Projekat “Sve za 5” (lijecenje bolesne djece) za vrlo kratko vrijeme pokazao jako plodonosnim i da su rezultati bolji od ocekivanih ! Za vrlo kratko vrijeme, odobrena (prikupljena) su slijedeca sredstva:

1. E.M. 7000 KM + 4500 KM (putem City Deal-a),

2. N.B. 2000 KM,

3. A.A. 2000 KM,

4. N.N 510 KM (260 eura),

5. N.N. 750 KM,

6. N.N. 1000 KM,

UKUPNO 17760 KM !

Prikupljanje sredstava nastavljamo putem clanarine od 5 KM na mjesecnom nivou, prodajom majica #svizazivot, te prikupljanjem sredstava putem humanitarne aukcije ! Hvala na povjerenju i nadamo se da cemo uciniti jos dosta toga da bi pomogli najmladjoj populaciji !

by ALDIN KAJMAKOVIĆ

Pogledaj VIDEO o akciji i organizatorima

Jedan od ranijih članaka o ovoj temi – ovdje.

PRAVILA HUMANITARNE AUKCIJE !

1. PONUDE ZA DRESOVE I OSTALU SPORTSKU OPREMU SLATI ISKLJUCIVO NA MAIL [email protected] ILI NA FB PROFIL ALDIN KAJMAKOVIC
2. U PONUDI UPUCENOJ NA MAIL ILI U INBOX POMENUTOG FB PROFILA OBAVEZNO NAPISATI IME, PREZIME, KONTAKT TELEFON KAO I DIO OPREME NA KOJI SE PONUDA ODNOSI (DISKRECIJA PODATAKA ZAGARANTOVANA)
3. JEDNA OSOBA MOZE DATI VISE PONUDA (KUPITI VISE DRESOVA)
4. UKOLIKO SE DESI DA DVIJE OSOBE DAJU ISTU PONUDU, PREDNOST IMA ONA OSOBA KOJA JE PRVA DALA PONUDU
5. UKOLIKO SE DESI DA ZA ODREDJENI DRES ILI DRUGU SPORTSKU OPREMU PONUDE NE DOSTIGNU POCETNU CIJENU, ISTI CE BITI PRODAN ZA SLJEDECU NAJVISU PONUDU
6. ZA PONUDE U DRUGIM VALUTAMA (EURO, SVICARSKI FRANAK, DOLAR I SL.) RACUNAT CE SE VRIJEDNOST SREDNJEG KURSA NA DAN PONUDE
7. SVAKODNEVNO CE SE VRSITI “OBNAVLJANJE” PODATAKA SA INFORMACIJAMA O EVENTUALNIM NOVIM PONUDAMA (BIT CE PRIKAZANO U GRUPI (HUMANITARNA AUKCIJA)
8. AUKCIJA CE TRAJATI OD 01.04. DO 01.05.2016. GODINE
Ponude slati na mail – [email protected] ili na FB profil Aldin Kajmakovic
PARE PRIKUPLJENJE OD AUKCIJE, PRODAJE MAJICA SA NATPISOM SVI ZA ZIVOT TE PARE OD PRODAJE VAUCERA NA CITY DEAL-u BIT CE USMJERENE ZA LIJECENJE BOLESNE DJECE U SKLOPU PROJEKTA SVE ZA 5 !!!

http://svizazivot.com/

svizazivot-aukcija (8)

MAJICE: SVI ZA ZIVOT

Majice #SviZaŽivot, koje besplatno štampa kopirnica “Eurocopy” u Zenici, postale su brend u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i zemljama svijeta. Simbolična cijena majice je 10 KM, a za samo desetak dana prodato je skoro 800 primjeraka. Zahtjevi i danas pristižu iz Sarajeva, Bugojna, Travnika, Belgije, Australije, Austrije, Amerike…

http://svizazivot.com/

SVE ZA 5

Troje Zeničana Aldin Kajmaković, Merima Zilić i Semir Spahić pokrenulo je kampanju “Sve za 5”, kojom su animirali stotine sugrađana da osiguraju fond iz kojeg su već pomogli nekoliko oboljelih sugrađana. Cilj ovog projekta je da se skupi sto veci broj ljudi koji ce mjesecno izdvajati 5 KM.
Koordinatori humanitarne aukcije i Projekta “Sve za 5” su Merima Zilić, Semir Spahić i Aldin Kajmaković, a sve dodatne informacije se mogu dobiti i putem njihovih Facebook profila.

POGLEDAJTE OVDJE KOJI SU DRESOVI NA AUKCIJI http://svizazivot.com/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno