Zabava

Humani Alfisti iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

 “Alfa Romeo Club Zenica” je proslavio godinu dana postojanja i djelovanja kao registrovani klub. Takođe, kao i svako njihovo okupljanje, kako kažu, i ovoje bilo humanitarnog karaktera te je ovaj skup iskorišten kako bi ugostili djecu iz doma “Porodica” te sa ciljem prikupljanja pomoći za djevojčicu Sajjru Poljo koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći prije nekoliko sedmica.

“Alfa Romeo Club Zenica je jedini registrovani klub u BiH registru klubova sa punim nazivom Klub ljubitelja vozila marke Alfa Romeo “Alfa Romeo Club Zenica”. Dosada smo posjetili sve važnije skupove “Alfista” koji su se odrzavali u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj te ove godine planiramo da idemo na dalje relacije na kojima se odrzavaju istoimeni skupovi.” rekli su za naš magazin iz ovog kluba.

Godišnjici ovog Kluba a tako istovremeno i humanitarnoj akciji odazvale su se ekipe iz Sarajeva, Mostara, Visokog, Kaknja, Tešnja,… ALFA ROMEO club Zenica je nastao 2013. godine sa tek nekoliko članova a danas, poslije godinu dana broji više desetina članova,a svaki dan doleze novi ljubitelji ovih prekrasnih automobila. Svaki od njih srcem i dušom čini dio ove skupine koja svoju ljubav pokazuje kroz svoje ljubimce.

U kratkom razgovoru sa predstavnicima ovog Kluba saznali smo se kako i pripremaju svoj prvi oficijalni skup koji će biti održan 5. i 6. septembra 2015. godine.

“Ovim putem pozivamo sve “Alfiste” da uvelicaju nas skup a mi cemo se potruditi da vas ugostimo na najbolji moguci nacin. Više informacija možete da nađete na Facebook stranici: Alfa Romeo Club Zenica ili na oficijelnoj stranici kluba: www.alfaromeoclubzenica.com “ dodali su iz Alfa Romeo Club Zenica.

vr-magazin

vr alfa zenica04



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno