Zabava

Horor „Dječija igra“ i animirana avantura „Hrabri mališan“ na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

Horor „Dječija igra“ i animirana avantura „Hrabri mališan“ novi filmovi na programu Multiplexa „Ekran“ Zenica

I posljednja julska sedmica u Multiplexu „Ekran“ Zenica publici će ponuditi bogat filmski program. Naime, pored odlične avanture „Kralj lavova“, horora „Plijen“, akcijske avanture „Spider-man“, publika će od 25. jula imati priliku gledati novi horor sa Chuckyjem, lutkom koji sigurno nosi epitet najjezivije lutke ikada. Jedna majka će svom sinu za rođendan pokloniti lutku, ne sluteći koliko zla krije u sebi.

Strašni Chucky, kultna lutka franšize “Child’s Play”, vraća se luđi nego ikada u rebootu dobro poznatog horora koji će publika gledati od 19:00 i 20:15h. Animiranu avanturu, komediju “Hrabri mališan” publika gledati svaki dan od 17:00 sati, vikendom u više termina, a ista nas upoznaje sa Mališom,mladom i neustrašivom bubamarom koji je slučajno zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Guadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/30QCIQV, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem