Zenica

HKD Napredak Zenica: Sretan Uskrs

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HKD Napredak Zenica: Sretan Uskrs – Uskrs ove godine dočekujemo u izazovnim i neizvjesnim vremenima pojavom pandemije koja nam je poremetila život u našem gradu, državi i u cijelom svijetu.

Neka nas ovaj blagdan Uskrsa potakne na međusobno razumijevanje, solidarnosti i toleranciju kako bi lakše izdržali ova teška vremena, te neka nam da snage i probudi vjeru u bolju i svjetliju budućnost.

Provedite Uskrs u toplini svojih domova, u krugu najbliže obitelji, u zdravlju i sreći, nadahnuti dobrotom darivanjem i međusobnim poštivanjem i u mislima sa svim našim ljudima koji su na prvoj crti obrane od pandemije.

Uskrs je blagdan kada slavimo Kristovo uskrsnuće, pobjedu dobra nad zlom, svjetla nad tamom. Neka blagdan Uskrsa u Vaše domove unese vjeru i nadu u tu pobjedu i bolje sutra .

Čuvajmo sebe i svoje bližnje time i sve ostale. Ostanimo doma!

U svoje osobno i u ime Upravnog odbora HKD Napredak Zenica.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!

Predsjednik

Dražen Čolić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno