Zenica

Helen Doron Early English škola u Zenici

Helen Doron Early English škola u Zenici
Helen Doron Early English škola u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Igrajući se i učeći – Helen Doron Early English škola u Zenici –  Jeste li upoznati o prednostima učenja stranog jezika kroz igru i zabavu od najmlađe dobi? Što je dijete mlađe lakše uči strani jezik. Djeca mogu naučiti koliko god jezika čuju dok god su njima izložena sistemski i konstantno.

U sklopu Helen Doron Early English škole djeca i roditelji mogu se zabaviti igrajući se i učeći engleski jezik istovremeno! Uvidom u način na koji djeca uče maternji jezik, britanska lingvistica Helen Doron razvila je posebnu metodu učenja engleskog jezika. Njena metoda se već 30 godina uspješno provodi u više od 700 centara širom svijeta u preko 30 zemalja. Helen Doron Early English nudi različite kurseve za djecu od najmlađeg uzrasta.

Milioni djece naučili su engleski jezik putem ove metode, a danas i vaši mališani imaju priliku biti dio ove svjetske škole. Helen Doron škola otvara svoja vrata u Zenici.

Za razliku od ostalih škola, ova školska metoda se bazira na igri, pričama, radnim sveskama, karticama za učenje pojmova, originalnim pjesmama i muzici koja potiče govorni engleski, izgovor, gramatiku, vokabular te čitanje i pisanje za stariju djecu.

Posebnost ove škole jest da se kompletna nastava odvija na engleskom jeziku. Sve je prilagođeno djeci, tako i posebno uređene učionice u kojima će se zasigurno mališani i njihovi roditelji osjećati lijepo i ugodno.

Djeca uče brzo, na zabavan i prirodan način te se opušteno pripremaju za daljnje učenje engleskog jezika u osnovnim školama. Omogućite svom djetetu da nauči engleski jezik sa našim vrhunskim predavačima.

Više detalja saznajte na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/HelenDoronZenica/

Možete nam se obratiti na mail adresu [email protected] ili na broj telefona +387 603554023

Čekamo vas 🙂



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno