Politika

HDZ 1990: Saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju 11.09. stranka Hdz 1990 sa nositeljem liste Zdenkom Kolakom, kandidatom za gradonačelnika Josipom Šainom i kandidatima sa Gradsko vijeće Zenice, posjetili su župu Uzvišenje Svetog Križa u Zenici i prezentirali program 5 plus. Posjeta je uprilicena povodom patrona župa gdje se pored slavlja patrona razgovaralo o aktuelnoj problematici i problemima u našoj lokalnoj zajednici.

Prisutni vjernici rado su razgovarali  i razmijenili mišljenja o problemima sa kojima se svakodnevno susreću. Ukazali su na problem odlaska mladih i nemogućnosti upošljavanja. Istakli su ovaj problem kao jedan od najvećih za kojeg aktuelna vlast nije pronasla riješenje. Također,  razgovaralo se o problemima lokalne infrastrukture odnosno stanja puteva, kanalizacije i rasvjete. Istaknuto je da odnos aktuelne vlasti prema problemima u ovim prigradskim naseljima nije zadovoljavajući, jer su nepravedno zanemareni u planiranju i realizaciji infrastrukturnih projekata Grada.

Ovim putem se  želimo zahvaliti građanima koji su iskazali interes i ukazali na bezuvjetnu podršku stranci Hdz 1990 i njenim kandidatima od kojih očekuju u budućem peridu još aktivniji angažman na riješavanju nagomilanih problema.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno