Politika

HDS na izborima u šest općina i gradova ZDK, imaju kandidate i za Gradsko vijeće Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Ivo Tadić i glavni tajnik ove stranke Damir Jukić, predali su danas Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine (CIK BIH) prijavu za lokalne izbore koji će biti održani u oktobru ove godine.

Tadić je najavio kako će ova stranka izaći na izbore u šest općina i gradova Zeničko-dobojskog kantona.

– Predali smo 1224 potpisa potpore HDS-u, i zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš rad i dali nam podršku koja je svakodnevno sve veća .”- izjavio je predsjednik HDS-a Ivo Tadić.

Naglasio je kako je predana prijava prema kojoj će HDS imati kandidate za općinska vijeća u Varešu, Žepču, Usori, Maglaju, Zenici i Kaknju te kandidate za načelnike općina Žepče, Vareš i Usora.

HDS je uvjeren kako će ostvariti odlične rezultate a da kandidati ove stranke za načelnike Žepča i Vareša uživaju zaista ogromnu podršku i imaju veliku šansu za pobjedu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno