Nogomet

Harun Vardo slobodan igrač, slijedi li povratak na Bilino polje?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Harun Vardo slobodan igrač, slijedi li povratak na Bilino polje?- Nogometaši Travnika prošlu sezonu završili su na 12 mjestu 1.lige FBiH, pri čemu su ispunili svoj osnovni cilj, a to je izboriti opstanak u ligi, te forsirati što više mladih igrača.

Jedan od nogometaša koji je imao veoma dobru prošlu sezonu u redovima tima s Pirote je i 22-godišnji veznjak Harun Vardo. Ovaj Zeničanin upisao je 19 nastupa, te je postigao i tri gola uz jednu asistenciju.

Vardo je prošle sedmice i zvanično istekao ugovor s Travnikom, a kako trenutno stvari stoje, ovaj nogometaš svoju karijeru će nastaviti u nekoj drugoj sredini, budući da nije našao zajednički ugovor s rukovodstvom Travnika oko uslova u vezi novog ugovora.

Zeničanin je svoju karijeru počeo u zeničkom Rudaru, zatim je nosio dres Viteza, da bi u februaru 2019. godine potpisao za Čelik, gdje je u Premijer ligi odigrao pet utakmica za crno-crvene, ali je onda na utakmici protiv Tuzla Citiya doživio tešku povredu križnih ligamenata. Nakon višemjesečnog oporavka Vardo je potpisao za Travnik, gdje je prošle sedmice pokazao svoj kvalitete.

Vidjet ćemo u kojem će klubu Vardo nastaviti karijeru, na nije nemoguće i da se vrati u Čelik, te im pomogne da ostvare što bolji rezultat u novoj sezoni Druge lige FBiH.

Autor: D. Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno