Nogomet

Članovima poslana dokumentacija za skupštinu i polugodišnji izvještaj o novčanim tokovima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Članovima poslana dokumentacija za skupštinu i polugodišnji izvještaj o novčanim tokovima!- Svim članovima NK Čelik Zenica koji su se učlanili u klub zaključno s 30.06.2021. klub je putem emaila poslao prateću dokumentaciju za predstojeću redovnu sjednicu Skupštine NK Čelik Zenica koja će se održati 23.07.2021. u 18:00h u sali Bosanskog narodnog pozorišta.

U sklopu materijala za skupštinu članovima je poslan i izvještaj o novčanim tokovima za period 01.01.2021. do 30.06.2021.

Naglašavamo da će pravo učešća na Skupštini imati svi punoljetni članovi s pravom glasa koji su se učlanili do 30.06.2021. godine.

Ovim putem pozivamo sve članove da pročitaju poslanu dokumentaciju, te se odazovu na poziv na prisustvo i učešće na redovnoj sjednici Skupštini. Podsjećamo da je potrebni kvorum za raspravu o neophodnim izmjenama statuta 100 članova s pravom glasa.

Svi članovi koji iz bilo kojeg razloga nisu dobili materijale (provjeriti da li je poruka označena kao neželjena pošta/spam) se mogu javiti putem emaila: [email protected], te će im dokumentacija biti distribuirana.

Ostale upute za članove o pristupu i učešću na skupštini bit će objavljene naknadno.

Upravni odbor, Nadzorni odbor i menadžment NK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno