Košarka

Haris Ćurevac produžio ugovor sa zeničkim Čelikom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Haris Ćurevac produžio ugovor sa zeničkim Čelikom- Sarajlija Haris Ćurevac (198 cm, 25 godina) drugi je košarkaš s kojim je zenički Omladinski košarkaški klub Čelik produžio saradnju i za narednu sezonu.

Prvi je ugovor, još početkom prošlog mjeseca, produžio crnogorski centar Milivoje Božović (210 cm, 35 godina), koji je bio najkorisniji igrač (MVP) regularnog dijela sezone u prvenstvu Bosne i Hercegovine, u kojem je zenički klub završio kao treći te se plasirao u Ligu za prvaka. Čelik je u ligi za prvaka bio posljednji, šesti.

Zeničani su angažirali i četiri nova igrača, među kojima je najzvučnije ime potencijalni reprezentativac BiH Nedim Buza (203 cm, 26 godina), koji je stigao iz sarajevskih Sparsa. Novajlije su i krilo Emir Čerkezović (198 cm, 23 godine) iz Gradine iz Srebrenika te iz tuzlanske Sloboda Dite plejmejker Haris Dedajić (185 cm, 21 godina).

Kapiten i bivši reprezentativac Armin Avdibegović (188 cm, 37 godina), odlučio je prekinuti igračku karijeru, ali će i dalje ostati u klubu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno