Košarka

Armel Mujaković novi trener ŽKK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Armel Mujaković novi trener ŽKK Čelik- Ženski košarkaški klub Čelik iz Zenice u narednoj sezoni ima ambicije da se vrati u sami vrh ženske bh. košarke.

Nakon što u prošloj sezoni nisu uspjeli da izbore ulazak u doigravanje, Zeničanke žele u narednoj sezoni da budu među najboljim ekipama, odnosno klubovima koji će se boriti za sami vrh,

S tim u vezi rukovodstvo kluba angažovalo je i novog šefa stručnog štaba. Budući da Aida Kalušić zbog porodičnih obaveza u narednom periodu ne može obavljati posao glavnog trenera, Uprava kluba imenovala je Armela Mujakovića za novog šefa struke.

Ovaj 42-godišnji trener iz Zenice koji je u svojoj karijeri vodio Kengur, Netse, sve omladinske selekcije OKK Čelik, te i seniorsku ekipu OKK Čelik tri godine u možda i najtežem periodu za ovaj klub posljednjih godina. Mujaković je s OKK Čelik u dva navrata igrao finale doigravanja za ulazak u najviši rang.

Prozivku igrača i prvi trening ovaj Zeničanin obavio je sinoć u zeničkoj Areni, a u narednom periodu očekuje se i kompletiranje ekipe za narednu sezonu.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno