Rekreacija Zenica

GSS Zenica osiguravala 25 kilometara staze na “Steel Trail Zenica”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OSIGURANJE ‘STEEL TRAIL ZENICA’ 2023 30.04.2023. godine na platou Lastavice i planini Tvrtkovac održana je međunarodna trka u trail trčanju, koju je organizovalo Udruženje ‘Modern Escape Europe’.

GSS Zenica je osiguravala ovu trku na najtežim dijelovima staze ‘Veliki Tvrtko’ u dužini od 25km. Šesnaest naših članova uzelo je učešće u osiguranju ove manifestacije. Bili su podijeljeni u 4 tima i locirani na najnepristpačnije tačke sa neophodnom opremom spremnom za pružanje pomoći.

Manifestacija je prošla bez većih intervencija.

Ovim putem se želimo zahvaliti Kantonalnoj upravi civilne zaštite i Civilnoj zaštiti Grada Zenice na ustupanju službenih vozila, koja su omogućila našim članovima mobilnost na terenu.

Iskoristiti ćemo priliku i da pohvalimo domaćine ‘Modern Escape Europe’ i ‘Steel trail Zenica’ 2023, na izvrsnoj organizaciji ovogodišnje trke.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno