Zenica

FOTO: Metalurško-tehnološki fakultet i Medicinski fakultet UNZE u studijskoj posjeti ArcelorMittala Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Metalurško-tehnološki fakultet i Medicinski fakultet UNZE u studijskoj posjeti ArcelorMittala Zenica

U okviru obilježavanja Dana zaštite na radu prošle sedmice, naša Kompanija je organizirala studijsku posjetu za 43 studenata sa dva zenička fakulteta – studenti Metalurško-tehnološkog fakulteta (studijski program Inženjerstvo zaštite okoliša i studijski program Zaštita na radu i zaštita od požara) i studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Tokom posjete, studenti su imali priliku upoznati se sa organizacionom strukturom departmenta Zdravlje i zaštita na radu, zakonskim i korporativnim propisima koji regulišu oblast ZNR, kao i sigurnosnom kulturom i rezultatima koji su ostvareni u prethodnom periodu.

Osim toga, studenti su prisustvovali izložbi ličnih zaštitnih sredstava (LZS), kao i pokaznoj vježbi spašavanja u plinsko opasnoj zoni i prostoru ograničenog kretanja.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno