Politika

Gradski odbor Nezavisnog bloka Zenica zvanično pristupio BHI – Kasumović Fuad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici je danas, u prostorijama Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad, održana konferencija za medije, a u povodu pristupanja kompletnog Gradskog odbora Nezavisnog bloka Zenica, BHI-KF.

Predsjednik BHI-KF Kasumović Fuad je kazao da je ova stranka osvježenje na političkoj sceni BiH upravo zato što predstavlja novi model djelovanja i razmišljanja u politici, što je i razlog sve veće popularnosti ove stranke, ne samo u Zenici, nego u cijeloj BiH.

“Raduje me što je to prepoznao i Gradski odbor Nezavisnog bloka na čelu s njegovim predsjednikom Ekremom Tukom. Pripremamo političku infrastrukturu i u drugim gradovima i sigurno da ćemo imati kandidate za načelnike odnosno gradonačelnike u najmanje četiri lokalne jedinice u ZDK. BHI-KF je pokazala građanima, da može uspješno djelovati i raditi za dobrobit svih građana, kada nema političkih blokada, a za što je najbolji primjer Grad Zenica, u kojem su ovih dana, kako je javnost već upoznata, potpisani ugovori za realizaciju milionskih projekata”, kazao je Kasumović.

Dodao je kako je BHI-KF vodeća stranka u Zeničko-dobojskom kantonu, koja je uspjela formirati vlast.

Predsjednik GO Nezavisnog bloka Ekrem Tuka je naglasio da se Nezavisni blok pridružio BHI-KF, jer smatra da ova stranka radi u interesu građana, te da ima snagu da nastavi s pozitivnim promjenama u politici.

Naveo je da očekuje da će ovo ujedinjenje polučiti dobre rezultate i da će najveću korist imati građani Zenice, ZDK i u konačnici BiH.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno