Politika

Gradski odbor A-SDA: Uvođenje “online” sjednica u vanrednim okolnostima

Gradski odbor A-SDA: Uvođenje “online” sjednica u vanrednim okolnostima  – S obzirom da je na području Federacije Bosne i Hercegovine 16.03.2020. godine proglašeno stanje nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), nakon čega je Federalni štab civilne zaštite izdao Naredbu o zabrani javnih skupova, Gradsko vijeće Zenica nije bilo u mogućnosti održavati sjednice.

Budući da će Gradsko vijeće i u ovakvim uslovima morati aktivno sudjelovati u rješavanju problema građana Zenice obavještavamo javnost da je predsjedavajuća Gradskog vijeća, Diana Bešić, u cilju omogućavanja funkcionisanja Gradskog vijeća, za utorak 14.04.202. godine sazvala sastanak Radnog predsjedništva Gradskog vijeća Zenica.

U skladu s novonastalom situacijom nakon donošenja Odluke o proglašenju stanja nesreće uzrokovane pojavom COVID-19 na području Federacije BiH, na sastanku će se odlučiti o datumu sazivanja sjednice Gradskog vijeća Zenica sa samo jednom tačkom dnevnog reda – izmjena Poslovnika Gradskog vijeća kojom će se omogućiti održavanje ‘online’ sjednica u vanrednim okolnostima.

Gradski odbor A-SDA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: