Politika

Gradska organizacija Foruma mladih SDP Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija Foruma mladih SDP BIH Zenica je svečanim skupom obilježila 20. Mart Dan Zenice. Pored brojnih gostiju svečanosti su prisustvovali i članovi Predsjedništva GO SDP BIH Zenica, Predsjednik KO SDP BIH ZDK Mirsad Mešić, Podpredsjednik Foruma mladih Kantona Sarajevo Damir Filipović, te Generalni Sekretar SDP BIH Irfan Čengić. Kao i proteklih godina, uručene su prigodne zahvalnice za kolektive koji su u proteklom periodu doprinijeli razvoju i promociji Zenice.
U oblasti humanitarnog rada zahvalnica je dodjeljena Sportsko-rekreativnom klubu „Bosna“, za nadljudsku hrabrost i nesebičnost pri spašavanju ugroženih ljudi tokom poplava u maju prošle godine.
U oblasti obrazovanja zahvalnica je uručena Sportskom društvu „Winner“ za višegodišnji rad sa djecom uzrasta od 4 do 10 godina.
Za promociju grada u medijima i informisanje građana zahvalnica je dodjeljena Zenicablogu, web portalu prepoznatljivom u regionu, čije su vijesti prenosili brojni elektronski i printani mediji iz BiH i okruženja.
U oblasti sporta, zahvalnica je dodjeljena Ragbi klubu „Čelik“, kolektivu koji predstavlja okosnicu reprezentacije BiH i osvajaču Kupa BiH 21 put.
Najuspješniji BiH plesni klub, Plesno modni studio „Shadows“, osvajač preko 40 medalja na državnim prvenstvima i međunarodnim takmičenja, dobitnik je priznanja u oblasti kulture i umjetnosti.

FOM SDP BIH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno