Info

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović uputio saučešće porodicama poginulih mladića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović uputio saučešće porodicama poginulih mladića- Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović uputio je iskreno saučešće porodicama mladića poginulih u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu M-17. Podsjetimo, poginula su dvojica 19-godišnjaka i jedna 22-godišnjak, dok se ljekari bore za život 17-godišnjaku.

“Iskreno saučešće porodicama stradalih mladića koji su živote izgubili u sinoćnjoj tragediji na putu M-17 u Jelini kod Zenice. Da Allah dž.š. porodicama olakša i podari sabura u teškoj situaciji koja ih je zadesila, te da ove teške, bolom i nenadoknadivim gubitkom dane olakša, a mladiće, čiji životi su prerano ugašeni, uvede u Džennet. Vozačima, posebno mladima, apel da budu oprezni, savjesni i ne brže od života! Neko vas voli, a vaši najmiliji čekaju na kućnom pragu”, kazao je Kasumović.

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata kada su se direktno sudarili teretno i putničko vozilo. Poginuli su Nermin Kamerić (22), Ajdin Tahić (19) i Ajdin Grahić (19). Nezir Memčić se bori za život.

Autor: N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno