Zenica

Gradonačelnik ugostio Zeničanke pobjednice na takmičenju Izbor za fotomodela BiH

Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović ugostio je danas u svom kabinetu sedam Zeničanki koje su ostvarile prva mjesta na nedavno održanom Izboru za fotomodela BiH i tako se plasirale na federalno takmičenje koje je planirano da se održi u Mostaru.

Ovom prilikom Zeničanke su izrazile zahvalnost gradonačelniku i Gradskoj upravi Zenica na prilici da prezentiraju ono čime se bave, ali i izrazile molbu da im Grad Zenica pomogne u finansijskom smislu kada se radi o odlasku na federalno takmičenje u Mostaru.

PROČITAJTE I:   FOTO: SRK "Tvrđava": Realiziran projekt "Zeleni Zmajevac"

“Gradska uprava Zenica podržava sve u našem gradu, a posebno mlade. Ovo je novac svih građana koji su meni dali to povjerenje da ga pošteno raspoređujem. Kao gradonačelnik ne zadužujem ovaj Grad niti jednu marku, a istovremeno vraćam dug i pomažem mlade. Saopćile ste mi kako vam je neophodno po 300 KM kako biste učestvovale na federalnom takmičenju i Grad Zenica će vam osigurati ta sredstva”, poručio je gradonačelnik Kasumović.

PROČITAJTE I:   Grad Zenica realizira projekat "Sanacija amfiteatra na izletištu Smetovi"

Ovom prilikom zenički gradonačelnik poručio je kako im je na raspolaganju i podrška u vidu prijevoza na ovo takmičenje, a što će Zeničanke odlučiti do samog odlaska na takmičenje.

Uz neizmjernu zahvalnost što je Gradska uprava Zenica na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem prepoznala njihov trud i rad, Zeničanke su ovom prilikom pozvale gradonačelnika da dođe na federalno takmičenje u Mostaru.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno