Uncategorized

Gradonačelnik Kasumović uplatio 20.870 KM nagrade igračima i stručnom štabu NK Čelik povodom plasmana u Prvu ligu FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, kako je i obećao na nedavnom ručku koji je inicirao i organizirao, isplatio je danas 20.870 KM nagrade igračima i stručnom štabu NK Čelik zbog plasmana u Prvu ligu FBiH.

Naime, Uprava kluba odlučila je koliko će ko od igrača dobiti sredstava nakon čega je od ukupnog iznosa od 20.870 KM danas svakom od igrača i članovima stručnog štaba ponaosob isplaćen iznos u visini koju je odredila Uprava.

Podsjetimo, ovo obećanje gradonačelnik je dao 16. juna kada je upriličio svečani ručak za nogometaše NK Čelik i Upravu kluba, a povodom plasmana u Prvu ligu FBiH i 78. rođendana kluba.

“Nadam se da ćemo u budućem periodu imati još veću saradnju, a još jednom čestitam Upravi kluba i momcima koji to odlično vode. Morate samo biti svjesni da nemam samo segment NK Čelik, ovaj grad ima stotine kluba, a osim toga tu su i stotine problema koje sam morao rješavati u proteklom periodu. Veći rang takmičenja zahtijeva i više sredstava, a svakako da ćemo to imati na umu i obećavam da ćemo vam pomoći. Još jednom, od srca vam želim da uspijete i pojedinačno i kao klub, a to ćete postići ako date sve od sebe. Na kraju, još jednom iskrene čestitke na postignutom uspjehu za koji vas je Grad Zenica nagradio”, rekao je tada gradonačelnik Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno