Politika

Gradonačelnik Kasumović darovao prvu bebu rođenu na Dan Zenice u 2023. godini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović sa saradnicima posjetio je danas Kantonalnu bolnicu Zenica gdje darovao bebu koja je prva rođena na Dan Zenice u 2023. godini.

Dječak Hamza Isaković je prvi Zeničanin rođen na Dan Zenice u 2023. godini, a njegovu majku Dženanu Isaković obišao je gradonačelnik Kasumović i tom prilikom joj uručio prigodne poklone.

„Nažalost svjedoci smo bijele kuge, ne samo u Zeničko-dobojskom kantonu, nego u cijeloj Bosni i Hercegovini. Namjera Gradske uprave je da i na ovaj način ukažemo pažnju majkama. Također, u okviru svoje nadležnosti razmatramo mjere za povećanje nataliteta“, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Vršilac dužnosti direktora Javne ustanove Kantonalna bolnica Zenica dr. Tarik Zulović je pohvalio gestu gradonačelnika Kasumovića, koji svake godine u okviru obilježavanja rođendana grada posjeti Kantonalnu bolnicu Zenica i daruje bebu koja je prva rođena na Dan Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno