Politika

Gradonačelnik Fuad Kasumović čestitao Dan Armije RBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ime Grada Zenica i svoje lično ime porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i demobilisanim borcima čestitam 15. april – Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

Sloboda, dostojanstvo i mir su neprikosnovene vrijednosti za koje se borila Armija RBiH, te je najzaslužnija za očuvanje utvrđenih i međunarodno priznatih granica naše zemlje.

Na današnji dan, posebno treba istaknuti važnost nemjerljivog doprinosa svakog pripadnika Armije RBiH pojedinačno, te uvijek imati na umu vrijednost njihove velike žrtve za našu domovinu.

U znak zahvalnosti za sve što su učinili za našu budućnost, obećajmo da ćemo kao nastavak kontinuiteta zalaganja za domovinu Bosnu i Hercegovinu unapređivati, izgrađivati i jačati patriotske osjećaje, i to konkretnim djelima kako bismo osigurali održivost života u miru i prosperitetu za svakoga građanina naše zemlje.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno