Politika

Gradonačelnik Fuad Kasumović čestitao 15. maj Dan policije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ima Grada Zenica i u svoje lično ime svim aktivnim i penzionisanim policajkama, policajcima i uposlenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona čestitam Dan policije.

Svakodnevno dokazujući svoju humanost, profesionalizam i posvećenost radu policija je pridonijela da sigurnost na području našeg grada bude povoljna na zadovoljstvo svih naših građana.

Čestitam vam na svim izvanrednim zadaćama u kojima, zajedno s operativnim snagama civilne zaštite, dajete svoj maksimum i doprinosite sigurnosti svih naših građana.

Svi imamo veliku odgovornost prema našim građanima i uvjeren sam da ćemo zahvaljujući vašim i našim kvalitetima, Zenicu učiniti mjestom ugodnog i sigurnog življenja i Gradom u koji će se rado dolaziti ali u njemu i ostajati.

Policajce koji su dali svoje živote u odbrani naše domovine Bosne i Hercegovine i one koji su stradali baveći se ovim teškim poslom, ne smijemo zaboraviti. I ovom prilikom odajem im dužno poštovanje.

U budućnosti vam želim mnogo uspjeha u radu te vjerujem da ćete i dalje savjesno i odgovorno obavljati svoj častan posao, svakodnevno osiguravajući bolju sigurnost naših građana.

SAOPĆENJE ZA JAVNOSTStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno