Biznis

Grading KGM planira gradnju novog proizvodnog pogona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Grading KGM planira gradnju novog proizvodnog pogona – Zenička kompanija Grading KGM aktivno radi na razradi projekta za stambeno-poslovni objekat koji će se graditi u Sarajevu, potvrdili su za naš portal u ovoj kompaniji.

Projekat će kako je Akta.ba ranije pisala biti sličan zeničkim Makovima, imat će između 15.000 i 18.000 m2 stambenog prostora, sa tri podzemne garaže i oko 18 spratova.

Investicija je vrijedna više od 30 miliona maraka i biće realizovana u Ložioničkoj ulici u Sarajevu, gdje je kompanija već kupila zemljište.

U Grading KGM su zadovoljni postignutim rezultatima, idu dalje te nastavljaju proširenje proizvodnog programa, nastavljaju stanogradnju na nekoliko novih lokacija, povećavaju broj radnika  i planiraju gradnju novog proizvodnog pogona.

Za naš portal u ovoj kompaniji su potvrdili da trenutno učestvuju na još nekoliko projekata, kao što su: Zgrada specijalne policije  MUP Ze-Do kantona, gdje rade čeličnu konstrukciju i aluminijsku bravariju, Hala Trgoten Travnik (Dolac na Lašvi ) rade čelične konstrukcije.

Na lameli G stambenog kompleks Makovi vrše kompletno izvođenje i pvc stolariju (stanogradnja), na Hotelu Bosna Ilidža rade čelične konstrukcije i pvc stolariju, na autoput Koridor Vc  vrše radove na lučnom nosaču, te u Arcelor Mittalu rade sanacione radove kranskih staza – čelične konstrukcije.

Ovo nije sve kompanija radi na mnogo drugih idejnih i glavnih projekata poslovnih objekata, stambenih zgrada i privatnih kuća.

E. Ko.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno