Zenica

Grad Zenica ustupio Federalnoj upravi policije na korištenje poslovne prostorije bez naknade

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović i zamjenik direktora Federalne uprave policije Ensad Korman danas su potpisali Ugovor o ustupanju na korištenje poslovnih prostorija.

Radi se o poslovnim prostorijama koje se nalaze u ulici Branilaca Bosne broj 10 (zgrada stare Općine Zenica – II sprat).

Poslovne prostorije ustupaju se na korištenje Federalnoj upravi policije u svrhu obavljanja poslova iz nadležnosti Uprave – Terenskog ureda Sarajevo, Detašman Zenica.

„Grad Zenica osim ustupanja prostorija, spreman je u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti pružiti podršku i za rješavanje drugih pitanja vezanih za smještaj Detašmana Zenica. Federalna uprava policije garant je sigurnosti naših građana“, kazao je Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Zamjenik direktora Federalne uprave policije Ensad Korman zahvalio se gradonačelniku Kasumoviću na podršci i naveo: “Ova podrška će biti od velikog značaja za Federalnu upravu policije u cilju adekvatne borbe protiv kriminala na ovom području, a što je svakako u interesu građana, jer njihova sigurnost je najvažniji segment za bolji i kvalitetniji život”.

Pored potpisivanja Ugovora, gradonačelnik Kasumović i zamjenik direktora Federalne uprave policije Korman razmijenili su informacije o trenutnim aktivnostima i projektima Grada Zenica i Federalne uprave policije.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: