Nogomet

Gostujuća pobjeda i remi juniora i kadeta NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinska liga BiH, grupa  „Centar 2“- juniori i kadeti; Proteklog vikenda odigrane su utakmice 7.kola Omladinske lige BiH u grupi „Centar 2“ za juniore i kadete, sezona 2022/2023, u kojoj nastupaju i odgovarajuće selekcije NK Čelik i NK Fortuna iz Zenice.

Juniori Čelika zabilježili su gostujuću pobjedu, a kadeti su odigrali neriješeno protiv ekipe FK Mladost Doboj Kakanj.  Utakmice su odigrane na gradskom stadionu Doboj Kakanj pred oko 80 gledalaca.

Rezultati omladinskih selekcija Čelika i strijelci:

JUNIORI – (Glavni trener Pavle Skočibušić, predstavnik kluba Ivo Jelović); Doboj Kakanj: FK Mladost – NK Čelik 0:2 (0:1) – Strijelac oba gola za juniore Čelika bio je Benjamin Ahmetspahić u 1′ i 75′;

KADETI – (Glavni trener Izudin Kamberović, predstavnik kluba Ivo Jelović); Doboj Kakanj: FK Mladost – NK Čelik 0:0;

U proteklom 7.kolu, juniori Fortune su doživjeli dva domaća minimalna poraza identičnim rezultatom  protiv ekipe NK Travnik. O tome smo objavili na OVOM linku.

U narednom 8.kolu omladinci Čelika su domaćini ekipi NK „Žepče 1919“, dok juniori i kadeti Fortune gostuju kod NK Krivaje u Zavidoviće.

E.Imamović; Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno