Biznis

Google for Nonprofits usluga od sada dostupna i u Bosni i Hercegovini

Google for Nonprofits usluga od sada dostupna i u Bosni i Hercegovini – Sretni smo što možemo da vam najavimo da se Google for Nonprofits od danas širi u još nekoliko novih zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Uz uslugu Google for Nonprofits, organizacije će imati pristup alatima za ključnu produktivnost i saradnju, zajedno sa alatima za podizanje svijesti i za prikupljanje sredstava putem online-a.  Još više smo se potrudili u želji da vam osiguramo rješenja koja su dostupna u što više zemalja. Sa ovim širenjem, Google for Nonprofits je sada dostupan u 67 zemalja.

Neprofitne organizacije koje ispunjavaju uslove mogu poslati zahtjev za Google for nonprofits račun i početi koristiti Google alate koji su potpuno besplatni:

  • G Suite for Nonprofits pomaže neproftne organizacije da sarađuju putem online-a na efikasniji način uz pomoć pametnih i sigurnih biznis aplikacija kao što su Gmail, Docs, Calendar, Drive, i Google Meet, tako da se mogu fokusirati na ono što je bitno. Osim toga, Google Meet Premium značajke su dostupne svim G Suite korisnicima do 30 septembra/rujna 2020.
  • Ad Grants pruža do 10.000 američkih dolara mjesečno za ne-novčano oglašavanje na Google pretraživaču i biće dostupni do kraja oktobra/listopada 2020 u cilju pružanja pomoći neprofitnim organizacijama u privlačenju donatora, podizanju svijesti i zapošljavanju volontera tokom COVID-19.
  • YouTube for Nonprofit Programs nudi vrhunske značajke za neprofitne organizacije kako bi mogle imati pristup globalnoj publici i kako bi proširile svoje akcije na vlastitomYouTube kanalu.
  • Google Earth and Maps omogućuje dobrotvornim organizacijama pristup uvjerljivom alatu za vizualizaciju podataka radi praćenja i dijeljenja uticaja  njihovih organizacija.

Za više informacija, posjetite Google for Nonprofits website i Help Center

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem