Biznis

Glovis radi na rekonstrukciji i opremanju dva dječja igrališta u Kreševu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U uredu načelnika Opine Kreševo, Renata Pejaka jučer je potpisan Ugovor o rekonstrukciji i nabavi opreme za dva dječja igrališta.

Ugovor je potpisan s predstavnicom firme Glovis d.o.o., a vrijednost Ugovora je 82.932,70 KM bez PDV-a. Isporučitelj daje garantni rok za robu na 36 mjeseci od izvršene isporuke.

Zbog problema s kapacitetima u dječjem vrtiću Radost, Općina Kreševo je uložila ogromna sredstva i napor u proširenju kapaciteta.

Zgrada vrtića je proširena i sadržajno je jedna od modernijih u regiji. U redovite aktivnosti su dodani sati engleskog jezika pod svjetskom licencom Helen Doron, adaptirana je dvorana u kojoj mališani imaju redovite sate tjelovježbe vođene školovanim i stručnim trenerima, nabavljena je logopedska oprema koja je, uz stručno osoblje, dostupna djeci u cilju zdravijeg razvijanja.

Ugovorom koji je danas potpisan će se rekonstruirati i dodatno opremiti dječje igralište na Trosci, ispred vrtića, koji će koristiti djeca koja idu u vrtić, ali i sva druga djeca i roditelji. Osim ovog, dodatno će se urediti i opremiti igralište na Resniku.

Autor: akta.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno