Zabava

Glasajte: Foto takmičenje #najboljeubih

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ambasada SAD-a u BiH organizuje foto takmičenje na temu – #najboljeubih. Postavite fotografiju i kratki tekst (objašnjenje) koji na najbolji način opisuju/pokazuju šta je to što je najbolje u BiH, šta je to što vas čini ponosnim što dolazite iz BiH, zašto bi ljudi iz cijelog svijeta trebali posjetiti baš BiH, i slično. Za ostale detalje i uslove učešća posjetite FB i web stranicu ambasade SAD.

Zeničanima predlažemo da glasaju za svog sugrađanina ADEMIRA MALIČBEGOVIĆA
glasanjem klikom na VOTE na linku http://woobox.com/uq9745/vote/for/10119511
Zamolio bih vas da izdvojite par sekundi i glasajte za sliku. Dovoljno je da otvorite fotografiju i kliknete “vote” – rekao je naš sugrađanin, koji u trenutku objave ove informacije, vodi sa brojem glasova.

Žiri ambasade SAD-a u BiH izabrat će tri najbolje fotografije (i njihove opise) i pobjednici će dobiti sljedeće nagrade: 1. mjesto – iPhone 6; 2. mjesto – iPad Air 2; 3. mjesto – iPad Mini 3. Četvrta nagrada (iPod touch) biće dodijeljena fotografiji koja osvoji najveći broj vaših glasova. Pravo učešća na takmičenju imaju državljani BiH, stariji od 13 godina, sa adresom prebivališta u BiH. Sve dodatne detalje i uslove učešća na takmičenju možete pronaći na našoj web adresi. Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati i putem poruke preko Facebook stranice Ambasade SAD-a u BiH.
Takmičenje počinje danas, 21. septembra u 15:10 i trajat će do 22. novembra u 01:00. Glasanje za izbor najbolje fotografije i opisa trajat će do 30. novembra u 01:00.

Glasanje i ostale fotografije možete vidjeti na http://woobox.com/uq9745

Rezultati glasanja žirija i publike biće objavljeni 01. decembra 2015 na Facebook stranici Ambasade SAD-a u BiH (https://www.facebook.com/usembassy.bih)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno