Biznis

GGM: obavještenje o radovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica ovim putem obavještavaju učesnike u saobraćaju i javnost da su počev od srijede 15.04.2015. godine planirani radovi na nanošenju prva dva sloja asfalta na obe kolovozne trake na dijelu glavne trase GGM-a, na potezu od kružne raskrsnice „Ekspress“ do ulaza u radnu zonu (kapija I) uključujući i kružnu raskrsnicu „Kapija I“. U periodu izvođenja radova na polaganju asfaltnih slojeva režim saobraćaja će se odvijati na slijedeći način:

– i dalje ostaje na snazi potpuna obustava saobraćaja na dionici od kružne raskrsnice „Ekspress“ do kružne raskrsnice „Kapija I“
– u potpunosti se obustavlja saobraćaj na kružnoj raskrsnici „Kapija I“ kao i ulaz u radnu zonu
– za vrijeme obustave saobraćaja ulaz u radnu zonu odvijat će se alternativnom saobraćajnicom u neposrednoj blizini rasrksnice ulica Zmaja od Bosne i Velikog sudije Građeše

Pomenuti režim saobraćaja počinje od srijede 15.04.2015. godine od 8:00 sati i ostaje na snazi do okončanja radova.

Sve izmjene će biti adekvatno obilježene odgovarajućom gradilišnom saobraćajnom signalizacijom.

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica apeluje na javnost i učesnike u saobraćaju da poštuju vremenske periode obustave i koriste alternativne putne pravce uz poštivanje privremene gradilišne saobraćajne signalizacije.

Izvršna agencija za realzaciju projekta GGM-a i Grad Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno