Info

Gdje žive najljepši muškarci?

Gdje žive naprivlačniji muškarci
Gdje žive naprivlačniji muškarci
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gdje žive najljepši muškarci?- Rezultati su….iznenađujući….

Gdje žive najseksepilniji muškarci tj. koja je najseksepilnija nacija? Na to pitanje odgovorilo je 50.000 žena, a u nastavku pogledajte rezultate ove “vruće” ankete.

Popularna “Dejtin” stranica za upoznavanje ljudi koji vole putovanja, svake godine sprovodi anketu među svojim korisnicima u potrazi za odgovorom na “vječno” pitanje – gdje žive najseksepilniji muškarci?

Prošle godine na vrh liste smjestili su se Irci. Prestižnu titulu najseksepilnije nacije na svijetu ove godine preoteli su im Kanađani. U istraživanju je učestovalo 50.000 žena koje smatraju da je upravo Kanada zemlja u kojoj će dame najbolje odmoriti oči. U nastavku pogledajte listu 10 najseksepilnijih nacija:

1. Kanađani 2. Amerikanci 3. Australijanci 4. Italijani 5. Španci 6. Korejci 7. Irci 8. Čileanci 9. Englezi 10. Pakistanci.

6yka.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno