Ostali sportovi

Futsal: Ove nedjelje zenički Neimari gostuju u Sarajevu kod FKA Centar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstojećeg vikenda, 05./06.2.2022.godine igraju se utakmice 9.kola Prve futsal lige FBiH, grupa 1, drugo kolo drugog dijela sezone. Lider na tabeli, malonogometni klub (MNK) „Neimari“ Zenica u nedjelju 06.2. gostuje u Sarajevu kod ekipe FKA Centar. U utakmici u Zenici u jesenjem dijelu sezone u susretu ovih ekipa Neimari su slavili sa visokih 5:0.

Utakmica se igra u SD Skenderija –Mala dvorana od 18 sati.

Službena lica na utakmici: Prvi sudija Amin Gibić (Gradačac), drugi sudija Edin Kadrić (Tuzla), a delegat Adis Džuzdanović iz Živinica.

Parovi 9.kola
Subota, 05.2.2022.god.
Žepče: MNK Žepče – KMF Vitez (20h)
Nedjelja, 06.2.
Nova Bila: MNK Novi Travnik – FK Futsal Željezničar (13h)
Sarajevo: FKA Centar – MNK Neimari (18h)
Goražde: MNK Drina – MNK DiaBiH (nepoznato)

Nakon osmog kola, prvi na tabeli su zenički Neimari sa 21 bod, gol razlika 47:22 i omjerom od sedam pobjeda i jedan poraz.u Žepču. Isti broj bodova kao i Neimari ima i ekipa FK Futsal Željezničar.

Sarajevska ekipa FKA Centar je trenutno četvrto mjesto na tabeli sa 12 bodova i omjerom od četiri pobjede i tri poraza, a imaju i jednu neodigranu utakmicu iz 8.kola kod ekipe BiaBiH.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno