Nogomet

Fudbaleri BiH u ozbiljnom problemu: Kasni let za Portugal, Zmajevi neće stići trenirati u Lisabonu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalski A reprezentativci su se našli u velikom problemu pred sutrašnji duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Lisabonu protiv Portugala.

Zbog tehničkih razloga let sa sarajevskog aerodroma kasni, te igrači i delegacija FSBiH još nisu otputovali u Portugal.

Let je prvobitno bio planiran u 12:40, međutim najprije je bio pomjeren za 14:10 sati, ali prema novim informacijama Zmajevi moraju čekati drugi avion da dođe u Sarajevo i to iz Dublina, te će moći krenuti tek oko 19:30 sati.

Izabranici Faruka Hadžibegića će tako u Portugal sletjeti tek oko 21:30 sati po lokalnom vremenu (22:30 po srednjoevropskom).

Zmajevi su večeras na stadionu Benfice trebali odraditi posljednji trening pred sutrašnji duel (19:45 po lokalnom vremenu), ali po svemu sudeći, neće biti ništa od toga.

Također odgodit će se i konferencija za medije koja je bila planirana večeras u portugalskoj prijestolnici (19 sati po lokalnom vremenu).

Sutrašnji meč zakazan je za 20.45 sati. Davide Massa, italijanski arbitar, dobio je povjerenje da sudi utakmicu u Lisabonu.

Izvor: Faktor



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno