Nogomet

Da li je ovo početnih 11 Zmajeva za utakmicu protiv Portugala?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zmajevi vrše završne pripreme za duel kvalifikacija za Euro protiv Portugala koji se igra u subotu.

Ako je suditi po jutrošnjem treningu u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, selektor Faruk Hadžibegić se već odlučio za 11 nogometaša koji će početi duel u Lisabonu.

S obzirom na to da je većina standardnih reprezentativaca nosila žute markere, nameće se zaključak da su nogometaši koji su imali ta obilježja upravo oni koji će početi susret u prvih 11.

Tako bi na stadionu Da Luz u subotu od prve minute trebao braniti Ibrahim Šehić, a ispred njega bi u odbrani trebali igrati Anel Ahmedhodžić, Adrian Leon Barišić i Siniša Saničanin.

Na bekovskim pozicijama bi trebali zaigrati Amar Dedić i Sead Kolašinac, a u sredini terena bi se trebali nalaziti Gojko Cimirot, Amir Hadžiahmetović i Miralem Pjanić.

Najistureniji igrači bi trebali biti Miroslav Stevanović i kapiten Edin Džeko.

Podsjetimo, reprezentacija BiH će 17. juna gostovati selekciji Portugala u Lisabonu, a tri dana kasnije ugostit ćemo Luksemburg u Zenici.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno