Nogomet

FSBiH odredio cijene ulaznica za meč protiv Lihtenštajna, od danas u prodaji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 8. septembra na Bilinom polju će ugostiti Lihtenštajn u susretu 5. kola kvalifkacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj.

Bit će to prilika da na klupi Zmajeva debituje novi selektor Meho Kodro, koji je jučer i zvanično naslijedio Faruka Hadžibegića.

FSBiH je odredio cijene ulaznica za meč protiv Lihtenštajna. Ulaz na zapadnu tribinu koštat će 30 KM, a za jug i sjever po 20 KM. Ulaznice su već u prodaji.

– Putem platforme Kupikartu.ba danas (4. august 2023. godine) počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 Bosna i Hercegovina – Lihtenštajn koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 8. septembra 2023. goine sa početkom u 20.45 sati – saopćeno je iz FSBiH, uz dodatak:

– Obzirom na veliki broj upita u vezi sa ulaznicama za utakmicu Bosna i Hercegovina – Portugal koja je na programu 16. oktobra 2023. godine obavještavamo naše navijače da će prodaja karata za taj mač također biti moguća putem platforme Kupikartu.ba. Prodaja će početi najkasnije 30 dana prije termina utakmice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno