Ostali sportovi

FOTO: Župa Čajdraš pobjednik jedanaestog Božićnog turnira zeničkih župa

FOTO: Župa Čajdraš pobjednik jedanaestog Božićnog turnira zeničkih župa – Pobjednik tradicionalnog 11.Božićnog malonogometnog turnira zeničkih župa je ekipa župe Čajdraš.

U finalu je ova ekipa bila bolja od ekipe župe Sveti Ilija rezultatom 5:2

Treće mjesto osvojila je ekipa  župe Crkvica, koja je bila bolja od župe Klopče rezultatom 8:2, prošlogodišnjeg pobjednika 10.turnira.

Na turniru je učestvovalo pet župa: Sveti Ilija, Sveti Josip, Klopče, Čajdraš, Crkvica, te ekipa igrača iz dijaspore, a ulaz je bio slobodan.

Za tri prvoplasirane ekipe organizator je dodjelio diplome i pehare, kao i priznanja za najboljeg strijelca, igrača i golmana turnira.

Najbolji strijelac je Sulejman Salkić iz ekipe Crkvica, najbolji igrač turnira je Mirko Čečura iz Čajdraša, a za najboljeg golmana proglašen je Dario Vidović iz Čajdraša.

Organizatori 11. “Božićnog malonogometnog turnira”, koji je održan u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici uz pristojan broj gledalaca, bila je koordinacija Hrvatskih i katoličkih institucija grada Zenica, a turnir se igrao u povodu obilježavanja Božićnih blagdana.

Turnir je otvorio, uz kraći prigodan govor, gradonačelnik Grada Zenice Fuad Kasumović.

U revijalnom dijelu turnira igrala su djeca HKD Napredak i KŠC Sveti Pavao iz Zenice, te HVO i KŠC.

Tekst i foto galerija

E.Imamović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem