Zabava

FOTO: Zoran Kesić u prepunom BNP-u sa svojim “Pričama i pjesmama”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć se zeničkoj publici po drugi put predstavio Zoran Kesić sa svojom priredbom Priče i pjesme.

Bosansko narodno pozorište, koje je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta, sa oduševljenjem je pratilo priredbu i u više navrata prekidalo Kesića aplauzom.

Beogradski novinar, voditelj talk showa, komičar, politički komentator, svakog vikenda je gost u domovima mnogih porodica u regionu zahvaljujući jedinstvenom formatu “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koji se emituje na mreži kanala “Nova” (Nova S u Srbiji, Nova BH u BiH) United Grupe.

“Priredba”, kako je Zoran naziva, kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

Na zabavan, satiričan i oštar način, sa mnogo posebnosti u odnosu na poznati TV format, Kesić obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umjetnosti, medija I društvenih mreža.

Poigrava se sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, bez straha da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

I ono što je najbitnije, autor priprema dio materijala namijenjen posebno za svaku državu i grad u kome nastupa. I da, u nazivu priredbe je i – pjesme. Da, on pjeva, i kao što više puta naglasi – vi za to platite da slušate.

Svima koji su propustili i drugu priliku da se druže sa Zoranom u Zenici, obećavamo da ćemo se potruditi da što prije ponovno bude gost našeg grada.-

Nakon Zenice, agencija Mondoco, koja organizuje Kesićeve nastupe u BiH, za večeras je pripremila druženje u Sarajevu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno