Odbojka

FOTO: ŽOK Žepče pobjednik 7. “Street Volleyball” turnira u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle nedjelje uspješno je završen 7. “Street Volleyball” turnir u organizaciji Odbojkaškog kluba “Čelik-R” Zenica, koji se održao u sportskoj dvorani KŠC “Sv. Pavao” u Zenici.

Na ovom uzbudljivom turniru učestvovale su četiri sjajne ekipe i to: OK “Naša škola sporta” Kakanj, Odbojkaški klub Ilidža, ŽOK Žepče i domaćin OK „Čelik-R“ Zenica.

Nakon jednodnevnog takmičenja zasluženo prvo mjesto osvojila je ekipa Žepča, drugoplasirana je bila ekipa Čelik-R, trećeplasirana je bila Ilidža, a četvrto mjesto osvojila je „Naša škola sporta“ Kakanj.

Organizacija turnira protekla je u najboljem redu, kažu iz organizacije turnira, a veliko hvala ide svim timovima na sportskom fer-pleju.

Posebne nagrade su dodijeljene:

Najbolji igrač turnira: Zerina Šogolj (OK “Žepče”)

Najbolji primač turnira: Ena Bošnjak (OK “Čelik-R”

Najbolji korektor turnira: Tara Ahmić (OK “Ilidža”)

Najbolji bloker turnira: Samra Krupinac (OK “Žepče”)

Najbolji libero turnira: Lejla Valjevac (OK “Čelik-R”)

Najbolji tehničar turnira: Anesa Terović (OK “Ilidža”)

Predstavnici klubova su u pauzi turnira obišli mezar rahmetli Mirze Kahrimanović, dugogodišnje članice Upravnog odbora kluba, položili cvijeće i odali počast preminuloj.

Na oficijelnoj facebook stranici OK Čelik- R su, pored ostalog, objavili:

– Turnir smo iskoristili i kao priliku da predstavimo prvo od naših pojačanja za narednu sezonu, Adnu Sadiković, čije će bogato premijerligaško iskustvo biti od velike pomoći našoj mladoj ekipi. Dobrodošla Adna! Također, veliko hvala našim sponzorima i partnerima čija je podrška bila od ključnog značaja za uspješno realizovanje ovog događaja: Blandus d.o.o., ZDK, Grad Zenica, Pizzeria “Capri”, Target – Auto otpad, Urban Grill Zenica, Vitinka, Zlatar “AG Shop” Jašarević, Biss Tours travel agency, Bosna-vet d.o.o.

Zahvaljujemo se i našim prijateljima kako u gradu tako i izvan granica BiH koji su podržali naš projekat “Street Volleyball” svojim finansijskim sredstvima.

Hvala svima koji su doprinijeli da ovaj turnir bude nezaboravan! Vidimo se iduće godine sa još više uzbuđenja i odbojkaške strasti! -, stoji u dijelu objave.

E.Imamović

Foto sa OK Čelik-R Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno