Nogomet

Foto: Zmajevi trenirali u Zenici, greške “plaćali” čvokama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Zmajevi trenirali u Zenici, greške “plaćali” čvokama – Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića danas su u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odradili svoj četvrti trening u sklopu drugog dijela priprema za kvalifikacionu utakmicu protiv Estonije.

Za predstavnike medija trening je bio otvoren 15 minuta, nakon čega su se mediji povukli s terena. Ono što se moglo vidjeti je da su oni koji su griješili “kažnjeni” čvokama od saigrača.

Prije treninga je glasnogovornica NSBiH Slavica Pecikoza s predstavnicima medija u Zenici upriličila druženje, gdje se razgovaralo o radu novinara tokom priprema i kvalifikacijskih utakmica, a riječi dobrodošlice uputio je i selektor Baždarević, koji je istakao da mu je drago što bh. reprezentativci imaju medijsku podršku, ali i potreban mir tokom priprema za utakmice.

Svoj prvi službeni trening reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će sutra u 18:15 u Trening centru NSBiH, a zvanična konferencija za novinare bit će upriličena na Bilinom Polju.  Selekcija Estonije sutra stiže Zenicu te će trenirati na Bilinom Polju, a prije treninga obratiti će se domaćim medijima. (Klix)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno